Wanneer kom zelf acceptatie in de mode?

09:57:00


Whoever you are , you are beautiful inside and out
Iets wat me erg irriteert zijn alle berichten en campagnes waarin wordt gestreefd naar een vollere vrouw als ideaalbeeld. En het irriteert me niet omdat ik het er niet mee eens ben, het gemiddelde model is nou eenmaal heel slank is en andere soorten figuren mogen van mij ook best in de media als mooi beschouwd worden. Maar het irriteert me omdat we nu weer in het zelfde cirkeltje terecht gaan komen als dat we nu al zitten.

Nu wij de vollere vrouw als ideaalbeeld moeten gaan zien, wat gebeurt er dan met de slankere vrouwen? Juist, precies wat er nu gebeurt met de vollere vrouw. Laten we nu alsjeblieft gewoon er voor gaan dat alle vrouwen perfect zijn en zich zo ook voelen, ook al heb je maatje 34 of 44, love yourself! Want niemand anders gaat het voor je doen.fithealthfood:

Let’s Get Fit!Iedereen heeft natuurlijk recht op een mening en mag iets niet mooi vinden, dat is helemaal prima. Maar laat mensen in hun waarde. Houdt je mening lekker voor je. Want zeggen dat iemand te dun is, is net zo offensive als zeggen dat iemand te dik is, vind ik. Leven en laten leven.

Love yourself

Laten we het elkaar niet zo moeilijk maken, en er voor zorgen dat iedereen lekker in zijn vel zit. Want je kan zoveel campagne’s en berichten plaatsen over welk soort lichaam ideaal is of moet zijn.
Maar waar het om draait is dat je no matter what er in de “mode”is je fijn voelt in je lichaam. Zonder dat hebben al die campagne’s en berichten strevend naar weer een ander ideaal beeld totaal geen zin.
Dus laten we nu gewoon zorgen dat zelf acceptatie in de mode komt, please.

You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Like us on Facebook

Subscribe