Cheap & Chique Nr.1 | OOTD

16:30:00

 
Aangezien we toch al lekker bezig waren over schapen, gaan we nu lekker over mode-schapen zeiken. Heb een beetje schijt. Oké. Ja. Alles wat iedereen draagt wil ik meestal daarom niet meer hebben. Waar ik ook schijt aan heb is het moeten kopen van bepaalde merken wil het fashionable zijn. Ik houuu van designer merken, don't get me wrong. Maar als bijvoorbeeld arme student moet je er ook helemaal gefleeked uit kunnen zien?!

Vandaar dat ik de serie "Cheap & Chique" start, waarin ik vertel waar ik mijnn outfit vandaan heb en met tips hoe jij er ook voor cheap maar toch chique uit kan zien.


Tip N1 - Investeer alleen in duurdere items als je het echt vaak gaat dragen. 


Tip N2 - Tweedehands winkels, marktplaats en alle Facebook verkoop pagina's en sale's afstruinen levert altijd leuke dingen op. Binnenkort ga ik in een blogpost verder in op het tweedehands winkelen (of wil je het vintage noemen om je fancy te voelen), stay tuned! Niemand hoeft te weten dat jij veel minder hebt betaald voor een item en als je het tegenwoordig vintage noemt vind iedereen het ineens fantastisch.

Tip N3 - Exacte namaak is voor mij een echte no go , met name als het ook duidelijk te zien is. In mijn ogen verraad je jezelf dan echt. Items geïnspireerd op duurdere designers items is helemaal prima. En is ook wel zo eerlijk tegenover de designer.


Mijn jas is (JAWEL, je hoort het goed) van de Zeeman en was afgeprijsd naar €8,-
Mijn zwarte koltrui is ook van de Zeeman, deze heb ik van mijn moeder gejat. Ik heb dus geen idee hoeveel de trui gekost heeft.
Mijn jurk is van de H&M en was rond de €30,-.
Mijn schoenen zijn van Tommy Hilfiger. Gekocht in de sale voor €80,- in plaats van €100,-.
Mijn oorbellen zijn van de H&M en waren €7,-
Mijn zonnebril is van de Primark en was €3,- 


You Might Also Like

0 reacties

Popular Posts

Like us on Facebook

Subscribe